„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2011. július 22., péntek

Eső, napsütés

Mivel folyamatosan esik az első, az első napsugárkát kihasználtuk, elindultunk sétálni. Útközben a kutyák beleléptek a frissen betonozott járdába, de szerencsére nem kaptunk ki, bácsik viccelődtek is, hogy befogják a kutyákat dolgozni! Felajánlottuk, hogy a tappancs nyomokhoz még a nevüket is oda írjuk emlékbe...
Visszafelé már le volt betonozva :-(
Ahogy megérkeztünk az erdő bejáratához, iszonyú égszakadás, dörgés, úgyhogy mi beálltunk egy 2x2 méteres fedett helyre, kutyák meg kint játszottak az esőben... Bizsu a kezdetekkor még behúzódott hozzánk, de Dió barátja nagyon hívta játszani, inkább nem mondott nemet :-) 20 perc múlva el is állt, és gyönyörűen kisütött a nap! Napsütésben indultunk, napsütésben érkeztünk. Bizsura azért ráfért egy fürdetés, nagyon mocskos lett, ráadásul visszafelé belefeküdt valami büdösbe... Úgy ahogy sikerült lemosnom róla, azért még nem rózsa illatú, de elviselhető... Vizesen, betakarva alszik már a helyén :-)





Elbújtunk az eső elől
...de játszani esőben is jó!


"Elállt, induljunk!!"



3 megjegyzés:

  1. Nálunk is napok óta esik :-(
    Szerencsére sikerül esőmentes időt kifognunk a sétára, eddig csak egyszer áztunk el egy kicsit :D

    VálaszTörlés
  2. Hehe, mi már többször is :( :D

    VálaszTörlés