„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2011. július 25., hétfő

Siker!

Sikerült arrébb ordítani a csúnya esős időt, azóta nem esik, napocska is kisütött egy ideig! Séta közben egy néni megjegyezte, milyen ritkán látni mostanában dalmatát... Mesélte, hogy pár évvel ezelőtt volt Solymáron egy hölgynek, Csilla, szerintem rátok gondolt!! ;) Kedves néni volt, nagyon tetszett neki a pöttyösöm :)
Elmentünk vásárolni is, Bizsu kapott új játékokat (ehetőt, nem ehetőt), a mentolos fogtisztítós jött be a legjobban, és még az illata is jó! A piros csonttal majd a Balcsiban fog játszani, nem merül el, azért vettem ilyet.
Most épp dinnyét eszik... :)

"Dobd már azt a botot!!!'
"Na végre...."




"Mind az enyém! Most kaptam!!:)"

Az elején még nem rendeltetésszerűen használta ezt a játékot, rossz oldalát harapdálta :-D Aztán persze rájött, és nagyon élvezi! Ajánlom mindenkinek!

1 megjegyzés:

  1. Megérdemelte Bizsu, jó kis esőűző, de azért a Balatonra sajna nem hatott, itt esett, csak délután csendesedett valamicskét. Talán holnap, de akkor már indulunk haza. Este, remélem már együtt játszanak:-)))

    VálaszTörlés