„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2011. augusztus 7., vasárnap

Balaton

Bocsánat az 1 heti kimaradásért, Balatonon voltunk, s csak mobilnetünk van lent, azt meg nem használhatom blogozásra. Festeni mentünk, nem nyaralni, de Bizsunak ez nem hiszem, hogy feltűnt :-D 8kor kelés, Balatonban megúsztattam a kutyát, aztán séta, hogy megszáradjon. Festés, közben folyamatos labda dobálás a kutyának. Ebéd, Bizsu még ilyenkor sem nyugodott le, eljátszogatott egyedül... Utána megint úsztatás + futtatás, majd festés :D 7 felé fejeztük be a munkát, ekkorra azért már a kutyus is lassabb volt, 8kor talán már le is feküdt aludni... Kimerítő 1 hetünk volt, jó egy kicsit újra itthon lenni. Legalábbis kb. 3 napra, mert szerda este megyünk vissza!




Ültetés még oké, de a fektetés már nem ment :-D
 

Meg kellett kergetni persze a hattyúkat is, mert olyan csábítóak! A mellettünk lévő campingből átjött egy kedves vizsla fiú, Nomád, jót úszott vele Bizsu, sajnos akkor nem volt nálam fényképezőgép. Együtt kergették a kacsákat :-P

 
kár, hogy telefonos..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése