„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2011. október 21., péntek

Őszi erdő

Mai sétát előrébb hoztuk a szokásosnál, sajnos amikor Pandáék mennek, én már nem leszek itthon :-( Egyedül voltunk ma, kiélveztük az őszi időjárást, eső is elkerült minket! Sütött a nap végig, nem is volt olyan nagyon hideg, pont jó kirándulós idő! Többször találkoztunk útközben gyerekekkel, a kutyasimogatás egyszer sem jött össze, Bizsu mindig elbújt előlük, ha még közelebb mennek hozzá ugat és morog. Maradunk a felnőtteknél :-D
Útközben szinte végig labdáztunk, szépen hozza, kedvenc labdáját nem hagyná ott a világért sem. Aszterék is vettek egy ugyanilyen labdát, Cukiéknak is van már ilyen elég rég, majd csinálunk fotót az egyenlabdásokról! Akadályt is ugrottunk, már kettő is van a pataknál! Képek nem igazán sikerültek, bár a szemből ugrós szerintem nagyon édes lett!
Játszottunk tárgykeresőset is, ebben már nagyon profik vagyunk!! De közben felsértette a hátsó tappancsát, vérzett is, neki szerintem fel se tűnt... Itthon, mielőtt még elaludt volna, nyalogatta, semmi komoly szerencsére, már alig látszik!













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése