„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2011. november 30., szerda

Ismét a Városligetben

Tegnap hajnalok hajnalán (fél 11) felkerekedtünk Annával és Bálinttal, no meg a kutyákkal. Nagy sietségünk közepette persze lekéstük a buszt, de hamarosan jött a következő. BKV-zás még mindig nem zökkenőmentes, kisasszony nem szeret egy helyben megmaradni, ráadásul mindig úgy akar helyezkedni, hogy kilásson az ablakon. Moszkva téren elbúcsúztunk Bálinttól, és meg sem álltunk a Városligetig! Amíg vártunk Diáékra a kutyák teljesen bepörögtek, nagyrészt Alíz bottal a szájában futott Bizsu után, vicces látvány volt! Próbáltunk közös fotót csinálni róluk, de Lizike nem szeret parancsra megdermedni :-D Végülis sikerült, nagy volt az öröm!
Egyszer csak odafutott hozzánk egy 6 hónapos spániel fiúcska, Matyó. A két kicsi egyből egymásra talált, birkóztak egy jót. Közben megérkezett Mese és Szofi is, a hidegre való tekintettel nem ácsorogtunk tovább egy helyben, elindultunk. A domb felé vettük az irányt, ott mindig sok kutya van. Most sem volt másképp, egy 15 hónapos vizsla fiúval játszottunk (Zsömi), Bizsu meg Alíz imád labdázni, Dia kutyái már kevésbé... S hogy ők se unatkozzanak, újfent tovább indultunk, de nem jutottunk messzire, csak a domb tetejéig. Szofi teljesen bepörgött egy olasz agártól, még Mesének is tetszett! Ott maradtunk, Bizsunak a domb tetejéről dobáltam labdát. Sajnos Annának mennie kellett, úgy hogy elindultunk visszafelé. A parkolóban elbúcsúztunk Diáéktól, én meg felmentem Annához ebédelni. Kutyák még 1-2 órát játszottak a lakásban, aztán elindultunk mi is. Bár utunk még nem hazafelé vezetett, Bálinttal még elvittük egy kis sétára Bizsut, játszótéren botoztunk, labda már nem került elő.
5 is elmúlt már, mikor nekivágtunk a hazaútnak! Villamoson felszállt egy igazi szörny!!! egy kisgyerek, rollerral... Volt nagy ijedtség, kutya a nyakamba ugrott :-D Bizsu rájött, hogy nem bánt, se a gyerek, se a roller, megszagolgatta, aztán már nem volt gond.
A Templom téren még elengedtem, futkározott kicsit, majd hazamentünk. Fél 7 után nem sokkal érkeztünk, szép (és hosszú) nap volt! Vacsora, és alvás. Ma délután 1ig aludt szinte folyamatosan, reggel kiment elvégezte a dolgát, és visszafeküdt aludni.
(Ennyi hiperaktív kutyát nehéz volt fotózni, készült pár videó is)







bolt előtti várakozás

https://www.facebook.com/video/video.php?v=281986801845049



1 megjegyzés:

  1. Imádom a videó közbeni kommentjeidet :D Mindig jókat szoktam nevetni rajta :D Holnap tali :**

    VálaszTörlés