„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2011. augusztus 29., hétfő

Vendégünk, Zorka!

Ismét Zamárdiban jártunk, tegnap késő este jöttünk haza. Csütörtök reggel vendégünk érkezett, egy 2,5 hónapos border collie, Zorka! Az első találkozás nem ment fényesen, Bizsu védett engem is, meg a területét is. Kivittük őket, ott már csak kergetni akarta, aztán szépen lassan megszokták egymást, és ment minden a maga útján! Mentünk velük úszni, Bizsunak nem kell kétszer mondani :) Zorka kicsit tartózkodik a víztől, legalábbis a mély víztől, ahol nem ér le a lába. Ha a gazdi megy, hát neki is menni kell ;) Gyorsan elfárad, de mire jó egy stég? Gazdija kitette, és onnan figyelt minket pancsolás közben. Egy másik alkalommal Bizsut is feltettük (nekem nem sikerült, de szerencsére bátyám erős), sajnos akkor nem volt nálam fényképezőgép, pedig nagyon jól mutattak ott együtt! Bizsu véletlenül belelökte Zorkát a vízbe, akkor volt egy kis ijedtség, de semmi komoly szerencsére. Otthon aludtak, ettek, játszottak, ilyenkor mindig szeretnék Bizsu mellé még egy kutyát :)
Sajnos másnap már mentek is haza :(
Árcsi (pointer barátunk) nagy örömünkre megint lent volt, vele is tudtunk nagyokat játszani! Arról sincs kép, no majd legközelebb! Pár nap múlva megint megyünk vissza! A nyaraló elkészült, de még sok teendőnk van.












kedvenc fotó!






puszi Bálintnak :)

Bizsu mostanában direkt eldugja a játékait, olyan helyekre, ahonnan nem tudja kiszedni.. Ilyenkor képes órákon át ugatni, és várni, hogy valaki segítsen rajta. Figyelemfelkeltés, gondolom.

Csütörtök este kiültünk a strandra mulatozni, kutyákkal együtt. Bizsura rátettem a világítós nyakörvet, jól jött nagyon ;)
Zorka hamar kidöglött, tesómmal aludt, jópofák voltak együtt! Telefonos kép van csak róla, de jobb, mint a semmi!



Ráadás:
Átmentünk egyik barátnőm nyaralójába szombat este, sötét volt amikor kiszálltunk, egyszer csak egy kiabálás: Tesómnak majdnem neki ment egy ló... Nem láttuk, hogy van karám, elég ijesztő volt... Vihar volt, lovak féltek, ide-oda vágtáztak, kavarták fel a port... Amikor odamentem, látszólag picit megnyugodtak, élvezték a simogatást. Sajnos, ők azért vannak tartva, mert a gazdi így akarja mutatni a világ felé, hogy sok pénze van, még lovakat is tud tartani :( Senki nem lovagol rajtuk, gondolom egész nap csak a karámban vannak... Még éjszaka, viharban is... Reggel lefotóztam őket, szép lovak!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése