„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2011. október 29., szombat

Időhiány

Bizsunak már nagyon hiányoznak a barátai, de sajnos mostanában vagy korábban megyünk, vagy később, délután általában program van :-( Utóbbi pár napban is este mentünk, ráadásul elhagytuk a labda madzagját, másnap visszamentünk világosban, de nem lett meg... Így mondjuk jobban pattog ;) Élvezzük az őszt, pláne, amíg még nem esik az eső!
Ma is este megyünk, nemsokára indulunk (Y), én élvezem nagyon az esti sétákat, szerintem Bizsu is. Holnap megyünk be a városba, Normafára kirándulni, több kutyával, az lesz az igazi móka! Viszek fényképezőgépet, és csinálok majd sok sok szép fotót :) Ez az egy baj van az esti sétákkal, nem lehet már fotózni...

2 megjegyzés:

  1. Hiányoztok, bizony! A fotózással én is így vagyok, ma például egyetlen fotó sem sikerült a szigeten, pedig jó nagyot hancúroztak a kutyik:-( A madzagot hol hagytátok el, mi is keressük, ha elárulod:-)

    VálaszTörlés
  2. Aranyos vagy, köszi, de ez már nem lesz meg! Téren hagytuk el, másnapra össze lett gereblyézve a lehullott levelekkel együtt :(

    VálaszTörlés