„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2011. október 30., vasárnap

Városi séta

Szuper napunk volt!! Délben indultunk el itthonról, és bőven sötétedés után értünk haza! Jártunk a városmajori parkban, Bizsu labdázott Mira kutya barátnőjének a kertjében, játszott a másik 3 kutyával, utána megint a park, mászkáltunk a városban, vettünk ebédet, visszamentünk a parkba, ettünk, játszottunk tovább...
4 kutya volt, 3 gazdi, bár Juci nem tartott velünk végig. Kriszti egy barátjának a kutyáját hozta, Mirát, a border collie-t, Jucinak 2 kutyája van, Tomi és Süti, keverékek. Kirándulásunk legelején találkoztunk egy 4 hónapos goldennel, Mangó! Tüneményes kiskutya, hiperaktív, de hát ilyenek a kölykök! A végén Ágival találkoztunk, kutya nélkül jött.
Hulla fáradtak voltunk már, kutyák persze még bírták :D Azért a haza úton már mászott fel az ölembe, bámult ki az ablakon, már majdnem el is aludt. Itthon megvacsorázott, nem telt el 1 perc és már mély álomban volt. Biztos csinos kutya fiúkról álmodik :)
(Fények nem kedveztek nekünk, majdnem mindegyik kép rossz lett:-()

Süti, Mira, Tomi







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése