„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2012. június 29., péntek

Első-k, munkahelyi látogatás

Bizsunak a mai nap folyamán több Első alkalom-ja is volt! Tömören: járt aluljáróban, metrózott, liftezett, centerben járt! Ráadásul hagyta, hogy egy vadidegen megsimogassa a fejét, csak úgy.

Bővebben: ma a munkahelyemen bulit tartottunk, volt süti, pogácsa, keksz, üdítő, pezsgő, de a legfontosabb, Bizsu! Eljött velem :-) Természetesen előtte jól lefárasztottam egy kiadós sétával, a pataknál jártunk. Du. 4-re már kint voltunk, dög meleg volt, alig lehetett bírni... Bizsu persze a patakban hűsítette magát, jó neki! :-D

Nagy meglepetésünkre, és egyben örömünkre, nem Bizsu volt az egyetlen vendég kutya a bulin! Masszőr kollégám is elhozta a kiskutyáját, Mohát. Bizsunak nagyon bejött, pár perc után hanyatt vágta magát, mancsolt, dúdolt, morgott, csak, hogy vele foglalkozzon. Jól elvoltak az asztal alatt, kisebb nagyobb szüneteket tartottak a játék és az udvarlás sorozatok között :-)

Hazafelé megint vonatoztunk, a pályaudvaron odajött egy kb. velem egyidős lány, beszélgetésbe elegyedtünk. Neki is dalmatája van, szintén nem engedi, hogy idegenek simogassák (erre 15 perccel később rácáfolt Bizsu, amikor hagyta egy férfinak, aki nekem nem is volt szimpatikus...), utálja a gyerekeket, messziről elkerüli őket. Úgy tűnik, nem csak az én dalmatám ilyen, pedig azt hittem :-D
Tetszett neki Bizsu nagyon, neki is szuka dalmija van :-)

Hosszú és fárasztó, de kellemes napunk volt, kellőképp kifáradtunk mind a ketten! :-)







vonatra várva

Árpád hídnál egy kis labdázás


buli előtti gyors séta a városban

incselkedés az asztal alatt

1 megjegyzés: