„A kutya nemesebb lény mint az ember. A kutya hűséges, önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak."

2012. június 28., csütörtök

Szösszenetek


Aranyos történet a közelmúltból: 
Bizsuval villamosoztunk, rajta volt a hám. Hallom, ahogy egy kis kisgyerek kérdezi a nagypapáját: Miért van a kutyának a hátán ez az izé? Válasz: Mert oda van kapcsolva a póráz. Gyerek: Az miért kell rá? Nagypapa: Mert azzal vezeti a kislányt, aki minden bizonnyal teljesen vak, vagy csak nagyon rossz a látása. 
Nehéz volt megállnom, hogy ne röhögjem el magam :-DD
(Egy másik nő, szintén kisgyerekkel, meg akarta itatni a kutyát, a villamoson... Nem fogadta el tőle, és amikor leszálltunk, ránk locsolta :O Állítólag véletlenül... hát... csodálkoztam :-D)

A vonaton meg odajött egy bácsi ismerkedni, beszélgetni, tetszett neki Bizsu. Hú de szép, milyen jó alakja van, stb., következő kérdést tette fel: Azért van ráírva, hogy JULISKA, mert az a neve a kutyának? Hahaha :-D Nem, az nem Juliska, hanem Julius-K9, a márkának a neve :-DD


Mostanában többször is estébe nyúltak a séták, ilyenkor már kellemes az idő, lehet kifulladásig labdázni, bár Bizsunál eddig nem nagyon vettem észre, hogy kifulladna :-D Füge is jött ma, de oda volt figyelve rá a friss sebe miatt, nem volt hancúr, inkább csak feküdt egyhelyben, és nézte a Bizsut amint labdázik. Mire leértek, addigra ő már úgy ahogy kifáradt, nem is nagyon kezdeményezte a játékot, így volt a legjobb :-) Én Bizsut anno két hétig otthon tartottam, a lábadozási idő alatt, de lehet már máshogy tennék :-)


2 megjegyzés:

  1. :-D jókat nevettem a történeteken, Fügének meg jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Legalább a nagypapa felismeri hogy ilyenben szoktak lenni a segítőkutyák :) bár a vakvezetővel kicsit melléfogott, de sebaj :) Egyébként is inkább ezt mondja, minthogy azt magyarázza a kisunokának, hogy, ez bizony azért van azon a kutyán, mert a gazdája unatkozik, és ez egy divathóbort, hogy hám legyen a kutyán, méghozzá rózsaszín :PP

    VálaszTörlés